Rama: Nga grumbull ‘karrocash’ teneqeje dhe telefonash që nuk përgjigjeshin kurrë, Urgjenca Kombëtare kthehet në repart ekselence

1 Shkurt, 14:53

Kryeministri Edi Rama  e ka cilësuar Urgjencën Kombëtare si “repart ekspelencë të shërbimit shëndetësor shqiptar” pasi flotës së shërbimit i janë shtuar 28 autoambulanca të reja.

Kategori të tjera