Rama: Porti i Durrësit si investimi më i madh i huaj në rajon, një portë e bukur e Mesdheut turistik dhe ‘esatët’ që ia marrin frymën vendit që prej 1912

24 Nëntor, 15:51

Që të jemi që në krye të herës të qartë se për çfarë do flasim sot! Një port si në Mesjetë ku tregtohet krom ne zemër të qytetit, ku lulëzojnë sipërfaqet e ndryshkut dhe ku kalben mjetet e vdekura lundruese, ku shtrihen mijëra metra katrorë ferra dhe ndryshqe dhe qytet turistik”. Kur dëgjon ju dhe shikon këto pamje e kupton se pse jeni të shqetësuar. Ju jeni fiks si këto.

Kategori të tjera