Ramë Lahaj: Ka shumë talente në Prishtinë e Tiranë por koha që jetojmë i ka bërë përtacë

2 Dhjetor 2023, 13:53

Lahaj tregoi rrugëtimin e tij si dhe përpjekjet që po bën për ti ardhur në ndihmë të rinjve në një kohë që youtube i ka bërë dhe përtacë.