Report Tv sjell historinë e 8-vjeçares afgane që mësoi shqip për 6 muaj, Sedra Jalali: S’më mungon vendlindja, Shqipëria si Afganistani

11 Janar, 15:59

Report Tv sjell historinë e një 8-vjeçareje nga Afganistani, e cila jo vetëm që është përshtatur më së miri në Shqipëri, por po arrin rezultate të shkëlqyera në mësime. Tirana i duket si Afganistani, dhe kjo ia ka bërë më të lehtë jetesën larg vendit të lindjes

Kategori të tjera