Reportazh/ Në Lin për mozaikët, shëtitjet me varka e koranin e freksët! Fshati piktoresk buzë Ohrit që po mahnit francezët e italianët

1 Qershor, 13:33

Të shumtë janë turistët e huaj që po frekuentojnë Linin e Pogradecit këtë fillim qershori. Kryesisht takojmë turistë italianë e franceze, që shprehen të impresionuar me atë ç’ka gjetën në Shqipëri dhe në Lin në veçanti. Ndërsa operatorët turistikë thonë se rezervimet për muajt në vazhdim janë më të larta se vitin e kaluar.