Reportazh në Prizren/ Agjërimi në qytetin muzeal të Kosovës dhe tradita e hershme e pitajkave

23 Mars, 15:29

Qyteti i vjetër i Prizrenit gjatë muajit të Ramazanit merr një pamje mahnitëse ndërsa atmosfera që sjell ky muaj është me ndryshe se në qytetet e tjera të Kosovës.