REP-POP/ Kanë performuar me barkun e rrumbullakosur ne skenë, gra në Hollywood që i kanë falur vetes një kujtim të paharruar

27 Tetor, 07:34

Thonë se për një grua periudha më e bukur në jetën e saj është ajo e shtatzënisë. Por të jesh grua, do të thotë jesh shumë gjëra!

Një mami, një bashkëshorte dhe një profesioniste e mirë. Shumë nga gratë e Hollywoodit, kanë rastisur gjatë një pune të rëndësishme të jenë shtatzëna. Shumë prej këngëtareve kanë performuar me barkun e rrumbullakosur, ndërsa disa prej aktoreve kanë qenë protagoniste të filmave dhe i është dashur ta fshehin atë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha