Rrezikuan të mbyteshin në plazhin e Shëngjinit, policia kufitare shpëton 45-vjeçarin dhe 3 të miturit

10 Gusht, 14:53

Katër pushues, tre prej tyre të mitur rrezikuan të mbyteshin sot në plazhin e Shëngjinit, por u shpëtuan nga Policia Kufitare.

Kategori të tjera