Rrumbullaku në terren, inspekton masat e sigurisë për samitin e liderëve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

6 Dhjetor 2022, 10:26

Drejtori i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku ka inspektuar në terren masat e ndërmarra në kuadër të mbarëvajtjes së samtitit të përbashkët mes liderëve të BE-së dhe atyre të Ballkanit Perëndimor.

Siç është bërë e ditur ditë më parë, rreth 1500 forca policie do të jenë në terren për të garantuar sigurinë, duke nisur nga bllokimi i akseve kryesore të kryeqytetit.

Kategori të tjera