Sarandë, 4-vjeçari pësoi arrest kardiak nga korrenti! Mjeku që e riktheu në jetë: Pas 4 orësh mjekim, kërkoi prindërit

12 Gusht, 18:01

Mbrëmjen e së mërkurës një fëmijë vetëm 4-vjeç ra në kontakt me energjinë elektrike teksa lozte në lagjen nr 1 të qytetit të Sarandës. Prindërit e kanë dërguar në spital në gjendje shumë të rëndë, por mjekët Besnik Shabanaj dhe Mejborna Gjata kanë mundur ta mbajnë në jetë.

Kategori të tjera