Seanca në Kuvend për propozimin francez, deputetja e VRMO-së gris dokumentin

14 Korrik, 16:49

Sapo nisi sërish seanca në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut për të diskutuar propozimin francez, deputetja e VMRO-së Dafina Stojanovska doli në Foltoren e Kuvendit dhe e grisi fletën e dokumentit.

  •  

Kategori të tjera