Sezoni turistik në Vlorë/ Kontrolle në gjitha akset rrugore, 3 shoferë në prang, 6 nën hetim,12 patenta të pezulluara dhe 1375 gjoba në një javë

10 Gusht, 16:20

Sezoni turistik shoqërohet me një fluks të lartë pushuesish të cilë zgjedhin bregdetin e Vlorës dhe Sarandës për të kaluar pushimet, rrjedhimisht  janë  shtuar dhe kontrollet nëpër akset kryesore rrugore me qëllim menaxhimin e trafikut, parandalimin e aksidenteve si dhe evidentimin e shoferëve që janë në shkelje të rregullave.

Kategori të tjera