Shembet kisha shekullore e 'Shën Kollit' në Lezhë, 30 vjet asnjë ndërhyrje! Dom Nik Ukgjini: Keqardhje! Banori i Zejmenit: Zemra e katundit është këtu

19 Janar, 14:37

LEZHË- Me një vlerë të madhe historike e kulturore, gjurmët arkeologjike të kishës së “Shën Kollit” në Zejmen të Lezhës datojnë prej shekullit të XIII.

Dikur me një arkitekturë të rrallë dhe afreske të jashtëzakonshme, sot kjo është ajo çfarë ka mbetur nga ky objekt kulti historik, muret e së cilës kanë rënë nga të dy anët e Kishës.

 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha