Shpërthimet në Veri të Kosovës, policia dhe EULEX-i rrethojnë zyrën e KKZ-së në Mitrovicën e Veriut! Dyshohet se brenda zyrave ka bombë

6 Dhjetor 2022, 20:15

Efektivë të Policisë së Kosovës dhe atyre të EULEX-it janë vendosur para zyrës së Komisionit Komunal Zgjedhor në Mitrovicën e Veriut, sikurse mund të shihen në pamjet e siguruara nga Koha.net. Dyshohet se brenda objektit ka bombë. 

Kategori të tjera