‘Shqipëria turistike’, Roshniku, fshati i ‘fiqve’ ku ka lulëzuar agroturizmi! Turisti holandez: Veçoj mikpritjen dhe ushqimin

6 Gusht, 16:54

Ardit Fiska është një i ri që ka përfunduar studimet për teknologji ushqimore dhe është kthyer për të punuar në bujtinën e familjes.

Gatimet tradicionale me prodhime bio të zonës janë çelësi i suksesit, na tregon nëna e Arditit teksa përgatit një lakror për turistët.