Shqiponja me duar, kush e solli këtë simbol mes shqiptarësh? Esencë-Report Tv (14.06.2024)

14 Qershor, 21:06

Kush e shpiku, kush e risolli dhe kush e popullarizoi mes shqiptarësh simbolin e duarve me shqiponjë? I ftuar në studio Artur Shkurti, në lidhje skype Kreshnik Spahiu. Esencë, sonte, ora 21:00 në Ekranin e Report Tv. #eljantanini #esencë #reporttv #arturshkurti #kreshnikspahiu #besashqiptare