Shtirej si punonjës i Forcave Speciale, arresohet 40-vjeçari në Tiranë! Lëvizte me armë zjarri pistoletë me fishek në fole, gati për qitje

30 Janar, 11:39

Policia e Tiranës arrestoi një 40-vjeçar në rrugën “Hamid Shijaku”, pasi lëvizte me pistoletë me fishek në fole, gati për qitje dhe prezantohej me dokumente të falsifikuara si punonjës i forcave speciale.

Kategori të tjera