'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 14 shtator 2023

14 Shtator, 08:14

Titujt e gazetave për sot, nga hyn në ujë aleanca Bardhi-Berisha te ne dhe fqinjët e deri tek censusi, nis të hënën regjistrimi i ri i popullsisë dhe banesave.