'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 16 mars 2023

16 Mars 2023, 08:14

Titujt e gazetave për sot, nga Monika Kryemadhi dhe kryefoltoristi të implikuar në afera të rrezikshme me oligarkët e Putinit te një lojë e ndyrë diplomatike e deri tek Benzema trondit historinë e Liverpulit.