'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 21 shtator 2023

21 Shtator, 08:16

Titujt e gazetave për sot, nga nis nga 1 tetori indeksimi i pensioneve për 767 mijë personave te Rama "përplaset" në OKB me delegacionin rus e deri tek hileja me censusin.