'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 23 janar 2023

23 Janar 2023, 07:52

Titujt e gazetave për sot, nga padia e re për 21 janarin te kush e vrau Aleks Nikën e deri tek Tirana merr komandën dhe Abazajn.