'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 25 shtator 2023

25 Shtator 2023, 08:23

Titujt e gazetave për sot, nga sulm terrorist serb në Veri vritet polici kosovar te Kosova një hap drejt konfliktit e deri tek tjetër bonus për 767 mijë pensionistë.