'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 11 janar 2023

11 Janar 2023, 07:56

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK merr zyrtarisht nën hetim Mediun për Gërdecin te Alda Klosi hyri në administratë me 47 m2 dhe doli me disa apartamente e deri tek Alibeaj përjashton 4 deputetë të grupit Berisha.