'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 13 shtator 2023

13 Shtator, 08:57

Titujt e gazetave për sot, nga debate te "ligjet" për rritjen e pagave të Kushtetueses te Këshilli i Europës zgjedh Bashën raportues për konfiskimin e aseteve ruse e deri tek Shkodra, Saliu dhe Spiropali.