'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 17 maj 2023

17 Maj 2023, 09:39

Titujt e gazetave për sot, nga Berisha nuk largohet as pas humbjes poshtëruese te mesazhi I 14 majit e deri tek Interi në finalen e ëndrrave të Champions.