'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 20 shtator 2023

20 Shtator, 08:47

Titujt e gazetave për sot, nga shkelet protokolli, vendi "pa drejtues" tre krerët e shtetit jashtë Shqipërisë te demonët që zgjoi rasti Beleri e deri tek merr zgjidhje ankesa e qytetarëve për gjobat.