'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 8 shkurt 2023

8 Shkurt 2023, 08:36 | Përditesimi i fundit: 2023-02-08 10:12:38

Titujt kryesorë të gazetave për datën e sotme: Nga rrugët e florinjta, pse Sali Berisha e përmend gjithmonë e më shpesh burgun dhe intervista nga SHBA e gazetarit libri i të cilit për Gërdecin iu bë film hollivudian!