'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 10 mars 2023

10 Mars 2023, 08:56

Titujt e gazetave për sot, nga TEC-et lundruese s'prodhojnë energji e marrin 94 mijë USD në ditë qira te kaosi i Ilirjan Celibashit me PD e deri tek BKH mësyn në shtëpitë e Arben Ahmetajt.