'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 22 shtator 2023

22 Shtator, 08:35

Titujt e gazetave për sot, nga Rama në OKB dhe opozita te ambasada e SHBA thotë se nuk ndryshon qëndrim për "non grata" -t e deri tek Ernest Muçi i shënon dy gola kampionit të botës.