'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 23 shtator 2023

23 Shtator, 08:40

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK kërkon për herë të parë dëshminë e Shkëlzen Berishës për Gërdecin te McGonigal pranon të gjitha akuzat e lidhura me Shqipërinë e deri tek Luizi dhe Kiara arratisen për "muaj mjalti".