Shtyrja e zbatimi të vendimit për reciprocitetin, Kurti: Shkak, fushata dezinformuese e Beogradit

4 Gusht, 16:27

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti e ka konsideruar shtyrjen për një muaj për zbatimin e vendimit për masat e reciprocitetit lidhur me dokumentet e identifikimit dhe përdorimin e targave të lëshuara nga autoritetet serbe, si një rrjedhojë e asaj që ai e konsideroi 'fushatë e madhe dezinforimi' e Beogradit.

Kategori të tjera