Si bëja tregti me vendet afrikane për Shqipërinë moniste! Bujar Lybesha, Esencë-Report Tv (09.06.2024)

9 Qershor, 21:02

Exlusive, flet për herë të parë Bujar Lybesha, ish punonjës i Mineral Impex. Lybesha: Kam udhëtuar për Mineral Impex në mbi 70 vende të botës, bëja tregti jo moniste. Ndër të tjera ju tregoj edhe si e ringritëm në demokraci Superfosfatin e Laçit. Pas prishjes me Kinën na u dha urdhër të bënim tregti me të gjitha vendet botës. Sot Bujar Lybesha është Konsull Nderi i Marokut në Shqipëri. #eljantanini #esencë #reporttv #bujarlybesha Në këtë sezon të dytë rivjen në ekranin e Report Tv emisioni Esencë, i cili prezantohet nga gazetari Eljan Tanini. Ky format premton të sjellë ngjarje, dëshmi, personazhe, histori, personalitete dhe nostalgji që nuk janë thënë ose nuk janë folur në publik ashtu siç duhet. Nostalgjia dhe historia nuk janë e shkuara jonë, por e tashmja! Esencë, çdo të premte dhe të dielë, ora 21:00 në ekranin e Report Tv. Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota. Për më shumë vizitoni: http://shqiptarja.com/ dhe https://www.report-tv.al/ Subscribe to "Report TV" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: https://www.youtube.com/@ReportTVAlbania Follow Report Tv on Facebook: facebook.com/reporttval/ Follow Shqiptarja.com on Facebook: facebook.com/ShqiptarjaCom/ Follow Report Tv on Instagram: instagram.com/reporttv.al Follow Shqiptarja.com on Instagram: instagram.com/shqiptarjacom/ Follow Report Tv on Twitter: twitter.com/shqiptarjacom/ Follow Shqiptarja.com on TikTok: https://www.tiktok.com/@shqiptarjacom #ReportTv #EsenceReportTv #Esence #EsenceNgaEljanTanini #EljanTanini #Histori #Nostalgji #Deshmi