Skandali i dhunës në emisionin në Kosovë, ndalohet transmetimi i programit televiziv

15 Shtator, 16:35

Pas skenave të dhunës, pamjeve shqetësuse dhe aspsak etikte në  progrmain televiziv në  Kosovë i quatjtur  " It’s my home" është është vendosur ndërprerja e transmetimit të tij.

Kategori të tjera