Skandali me mikrokreditë/ Çoçoli në 'Studio Live': Ja si u vodhën qytetarët nga përmbaruesit! Kompanitë vepronin pa vendim gjykate

7 Qershor, 21:55

Mashtrimi me mikrokreditë vijon ende të diskutohet, pasi Banka Qendrore i hoqi licensat dy kompanive në vend që operonin në këtë fushë.

Ekspertët Fatos Çoçoli dhe Brunilda Isaj sqaruan në ‘Studio Live’ Report Tv se cila ka qenë skema e përdorur që në mënyrë të padrejtë shumë qytetarëve u janë marrë pronat nga përmbaruesit privat pasi nuk kishin shlyer detyrimet. Çoçoli shprehet se këto kompani u krijuan gjatë periudhës 2014-2015, me rekomandim nga FMN.