Sot 90 vjeç, legjenda e vojejbollit Vangjel Koja me djalin e nipin që trashëgojnë talentin (16 qershor 2023)

16 Qershor, 21:54

Emri i Vangjel Kojës është fiksuar në memorien e sportdashësve dhe më tej, si një nga figurat simbol të volejbollit shqiptar. Është ndër të rrallët për moshën që ka i cili vazhdon të ketë të njëjtin pasion si në rininë e tij, duke frekuentuar ende stadiumet sa here që ka ndeshje të rëndësishme. Në Esencë rrëfehen tre breza, Vangjel, Orlando dhe Tomas Koja.