Sot në Një nga Ne/ “Vajza që sfidon gravitetin”

24 Prill, 11:34

Nuk ka nevojë për alarm për t’u zgjuar. Çdo mëngjes për Eridën nis vrullshëm. Studioi për biologji molekulare, por veten e gjeti tek yoga. “Anti-graviteti është një shërim i shpirtit” Çfarë duhet të dini për këtë praktikë të re jo fort të njohur në vendin tonë? Njihuni me ditën e instruktores dhe përfitimet e ushtrimeve në trapez dhe rreth. NJË NGA NE prezanton “Vajza që sfidon gravitetin”