Speciale/ Ermira Babaliu rrëfen dashuritë e mëdha buzë liqenit të Pogradecit

12 Nëntor 2023, 13:14 | Përditesimi i fundit: 2023-11-13 09:34:37

Në një intervistë ndryshe, Ermira Babaliu tregon jetën e saj, krenarinë që i ka falur familja, misionin që i ka vënë vetes për t’i shërbyer njerëzve në nevojë. Të gjitha këto i mbështet tek rrënjët e familjes të cilat për të janë të çmuara dhe kanë kontribuar në atë që është sot.