SPECIALE/ Gjekë Marinaj, sfidat e një arratie, një diell i poezisë shqipe në Amerikë

5 Shkurt, 20:37

Askujt s’i tha dot lamtumirë. Gjekë Marinaj u arratis natën në këmbë, duke kapërcyer malet, me një çantë me libra në shpinë, disa fletushka me poezi dhe një batanije

Kategori të tjera