Speciale/ Ndërtuesi që e shndërroi zanatin në art

4 Qershor, 10:47

Vazo të derdhura në allçi në forma e ngjyra të ndryshme, figura e portrete të gdhendura me daltë në dru, makete shtëpish të realizuara me karton, midis të cilave edhe dy godina të veçanta për të: shtëpia siç ia la babai dhe si e tjetërsoi ai disa vite më pas.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha