Speciale/ Një udhëtim ndryshe në Korçë prej vitit 1900, qyteti i kulturës ku luhej kumar e kur një lumë e përshkonte mespërmes

31 Dhjetor 2022, 16:47

Në rolin e “Plaçkaxhiut” në filmin “Pas gjurmëve” dhe në dhjetëra role të tjera ka marrë pjesë korçari Ylli Trajçe, ose siç i thërrasin ndryshe kolegët dhe miqtë “Profesori”. Aktor dhe operator me kontribute shumë vjeçare në skenë dhe pas saj.

Kategori të tjera