SPECIALE/ Punë dhe udhëtime, trendi i punësimit për të rinjtë

26 Nëntor 2022, 09:29

Ikja dhe kthimi janë moda e re zgjedhjes që bëjnë kryesisht të rinjtë shqiptarë. Mundësia është krijuar nëpërmjet agjencive që u ofrojnë punë sezonale në vend të ndryshme të botës.