SPECIALE/ Traditat e pandryshuara në ndërrimin e viteve, si përzgjidhet ‘mbreti i flijuar’ i tryezës dhe sekretet e gatimit të gjelit të detit

31 Dhjetor 2022, 11:12

Festat e fundvitit sjellin atmosferë kudo! Ndryshe nga shumë vende të tjera të botës ku Krishtlindjet janë kryefjala e festimeve,tradita në Shqipëri e kërkon që darka e ndërrimit të viteve të jetë më e rëndësishmja. Por cila është zanafilla e kësaj mënyre të festuari në vendin tonë?