STUDIMI/ Mosha mesatare e nisjes së duhanit në Shqipëri, 13 vjeç! Anketohen 19 mijë nxënës, 42% e duhanpirësve djem

15 Shtator, 20:41

Mosha mestare kur të rinjtë nisin duhanin në Shqipëri është 13 vjeç. Rezultati që duhet të alarmojë prindërit vjen pas anketimit të 19 mijë nxënësve. Shkaqet që nxitin të rinjtë vijnë nga prindër apo familjarë duhanpirës dhe shoqëria, ku dominojnë meshkujt.

Kategori të tjera