‘Sytë e krimit’, çmontohen 3 kamera në Memaliaj dhe 1 në Burrel! 2 persona në hetim

28 Janar, 14:33

Operacioni Fijet vijon në qarqet Gjirokastër dhe Dibër. Policia ka njoftuar se ka ç’montuar 3 kamera në Memaliaj dhe 1 në Burrel. 2 persona janë nën hetim.

 

Kategori të tjera