Takimi në Kosovë për çështjen e Asociacionit, SHBA: Nuk mbështesim marrëveshje që kërcënon sovranitetin e Kosovës

31 Janar, 16:07

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeff Hovenier, tha se është mirënjohës ndaj palëve të ndryshme që ndanë "pikëpamjet dhe ekspertizat e tyre" për Asociacionin e komunave me shumicë serbe në Kosovë.

Kategori të tjera