Temperaturat -10 gradë, në aksin Kukës-Shishtavec rekomandohet përdorimi i gomave dimërore dhe pajisja me zinxhirë, rrugët e qarkullueshme

6 Shkurt, 11:11

Temperaturat nën zero në Kukës kanë krijuar ngrica dhe probleme ditën e djeshme. Por, po vazhdon të punohet për kriposjen e rrugës në mënyrë që të shmangen aksidentet. Rrugët janë të qarkullueshme.

Kategori të tjera