Tenorët me famë botërore Ramë Lahaj dhe Alessandro Serafina magjepsin shkodranët në Shirokë

9 Qershor, 15:19 | Përditesimi i fundit: 2024-06-09 19:22:04

Shkodra ka mikpritur tenorët me famë botërore, Ramë Lahaj dhe Alessandro Serafina, në një koncert operistik që është mbajtur në zonën e Shirokës. Interesi i qytetarëve për këtë koncert ka qënë i lartë, ndërsa Alessando Serafina është shprehur i suprizuar nga Shkodra dhe mirëpritja që i kanë rezervuar banorët.