Tension në ujërat detare mes Turqisë dhe Greqisë! Anija turke qëllohet pas refuzimit të kontrollit! Turqia: U qëllua në ujërat ndërkombëtare

12 Shtator, 14:17

Tensionimi i marrëdhënieve mes Turqisë dhe Greqisë është përshkallëzuar, pas pala greke qëlloi me armë një anije turke që sipas saj po lëvizte në ujërat greke. Por pala turke pretendon se anija e tyre është qëlluar në ujërat ndërkombëtare

Kategori të tjera