Testoi pijet në laborator, habit bartenderi: Koktejli i athët dhe i ëmbël nuk ekzistojnë (24 MAJ 2023)

24 Maj 2023, 20:18

Prej 10 vitesh punon si bartender Shpenzon orë të tëra në laborator duke eksperimentuar me pijet Një pjesë e koktejleve ka të ngulitur të kaluarën, shijen dhe traditën shqiptare. Si ka ndryshuar natyra e tij pasi zgjodhi këtë profesion? Eksperienca në SHBA, cmimet dhe pasionet Një nga ne prezanton: 24 ore me një bartender ne Tirane