Tetori rozë, vendoset një mamografi e lëvizshme në Tiranë! Ministrja: Po punojmë që në çdo spital Rajonal të ketë mamografi

5 Tetor, 11:18 | Përditesimi i fundit: 2022-10-05 17:30:48

Muaji tetor, është shpallur si muaji ndërgjegjësimit të luftës Kundër kancerit të gjirit! Muaji i vetëdijesimit të Kancerit të Gjirit, ndihmon në rritjen e vëmendjes dhe mbështetjes për vetëdijen, zbulimin dhe trajtimin e hershëm, si dhe kujdesin për këtë sëmundje.

Kategori të tjera